Mi a ThetaHealing®?

Mi az a ThetaHealing® technika?

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyverészletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel.

Nem kezdett bele a tanításba, egészen 2006-ig, amíg nem tökéletesítette ki magán a technikát. A ThetaHealing Technika egy meditációs módszert használó spirituális filozófia, amely –miközben közelebb kerülünk általa a Teremtőhöz (Istenünknek több neve is van, mint Teremtőnek nevezzük) fejleszti elménket, testünket és szellemünket. Egy fókuszált ima a Teremtő felé, amely lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, korlátozó hiedelmeink törlését, életünk támogató gondolatokkal való megélését, erényeinkben való fejlődést.

A ThetaHealing, a meditáción és az imán keresztül pozitív életminőséget teremt. A ThetaHealing technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy A Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy a „théta” és „delta” agyhullámot használó, fókuszált imán keresztül, (magában foglalja a fizikát és a kvantumfizikát ) tényleges tanújává válhatunk annak, mikor A Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg. Tapasztalataink szerint a ThetaHealing technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jóllét jön létre.

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról, olvasd el az ismertető blogcikket is és látogass el a www.thetahealing.com oldalra.

ThetaHealing® konzulensi képesítéseim:

ThetaHealing® Alaptanfolyam

(DNS1) 2017. Január – Székesfehérvár

ThetaHealing® Haladó tanfolyam

(DNS2) 2017. Január – Veszprém

ThetaHealing® "Áss mélyebbre" tanfolyam

(Dig Deeper) 2017. Október – Veszprém

ThetaHealing® Teremtés és Bőség tanfolyam

2018. Április – Veszprém

ThetaHealing® Állatok tanfolyam

2018. Május – Hárskút

ThetaHealing® Fejleszd a kapcsolataidat - Te és a partnered tanfolyam

2018. Június – Hárskút

ThetaHealing Teremtés és Bőség (ismétlés)

2019. Márius – Hárskút

ThetaHealing Állatok tanfolyam (ismétlés)

2019. Április – Siófok

ThetaHealing Te és a Teremtő tanfolyam

2019. Május – Hárskút

A ThetaHealing® és a ThetaHealer® a THInK bejegyzett védjegyei a www.thetahealing.com-on.