Mi a Soul Coaching?

Hagyd, hogy a lovak megérintsék és gyógyítsák a lelked.

Mi a Soul Coaching?

A soul coaching egy olyan, talán elsőre szokatlannak tűnő lehetőség, amelyben az ügyfélen és a coachon kívül lovak is részt vesznek.

A lovak menekülő állatok – a természetben csoportot, ménest alkotva élnek, és így élik túl a veszélyeket, fenyegetéseket is. Ehhez olyan vezetőre van szükségük, aki fel tudja mérni a körülményeket, egy olyan vezetőre, akiben megbíznak, feltétel nélkül. Ennek a vezetőnek önbizalommal telinek, magabiztosnak határozottnak, egyértelműnek kell lennie ahhoz, hogy a többiek kövessék.

A soul coaching foglalkozás során többek ezeket a képességeket is hozzuk ki belőled: az önbizalmat, a határozottságot, az önbizonyosságot, az egyértelműséget. Fantasztikus lehetőség ez, hogy megtapasztald ezeket az érzéseket. És fantasztikus lehetőség arra, hogy ezeket aztán a mindennapi életed során is kamatoztathasd, használhasd… hiszen a foglalkozás során közvetlen közelből, teljes átéléssel, az egész lényeddel fogod érezni és megtapasztalni ezeket az érzéseket.

A lovak segítségével biztos, hogy jelen leszel a folyamatban, hiszen ha nem vagy „ott” teljesen, akkor ezt a „tréningtársad” észreveszi és nem úgy fog reagálni, nem fog veled úgy együttműködni.

A foglalkozás során eljuthatsz a legbensőbb, legmélyebb valódhoz, feloldódhatnak a régóta rejtett, rejtegetett blokkjaid, felszabadulhatnak a szunnyadó, elaltatott kreatív belső energiáid. Megtapasztalhatod, milyen együttműködni, milyen vezetni, milyen teljesen jelen lenni abban, amit csinálsz. Hogy érzés milyen határozottnak, magabiztosnak és önbizalommal teltnek lenni, hogy milyen az, amikor valaki feltétel nélkül bízik benned, hogy milyen érzés az, amikor valakinek nincsenek előítéletei veled kapcsolatban, hogy milyen az, amikor csak Te számítasz.

Hogy ki is vagy Te valójában? Sokakat mozgat ez a kérdés. A soul coaching egy remek lehetőség az önismeret útján. Szokatlan, új, ismeretlen – és rendkívül gyors és hatékony. A lovakkal való foglalkozás során nem csak varázslatos pillanatokat fogsz megélni, hanem megalapozhatod azt az utat is, amely elvezet ahhoz a csodához, ami a Te életed is!

A foglalkozásokon nincs szükség semmilyen lovaglással kapcsolatos ismeretre!

Soul coaching – akkor is ha félek a lovaktól?

„Elől harap, hátul rúg, középen meg ráz” – ismerős ez a mondat? Félelemet gerjesztenek ezek a hatalmas állatok Benned? Igen? Miért? Miért félsz? Mitől félsz?

A soul coaching remek megoldást jelenthet a félelmeid legyőzésében – nem csak a lovakkal kapcsolatban…mennyi mindentől félünk az életünkben…a jelentől, a jövőtől, a munkától, a betegségtől, az állatoktól…és még mennyi mindentől…

Van egy „rossz hírem”: félelmek nélkül nem lehet élni. És nem is szabad! Hiszen a félelmek sok esetben garantálják a túlélésünket. Amitől szeretnénk megszabadulni, amire nincs szükség, azok a túlzott félelmek, a túlzott aggódás.

Valójában mitől félsz, amikor a lovakra gondolsz? Mi az a tulajdonságuk, amely megijeszt?

Ugye milyen érdekes kérdés…

A soul coaching konzultáció folyamán feltérképezzük a félelmeidet  – nemcsak a lovakkal kapcsolatban. Megnézzük, hogy mi az, ami megijeszt, ami gátol, blokkol a céljaid elérésben. Hogy mi az a túlzott aggodalom, ami megfékezi a sikereidet.

A foglalkozás során semmi olyat nem kell tenned, ami diszkomfortos számodra, ami már nem fér bele. A cél az, hogy jobban érezd magad, hogy felszabadulj, hogy megnyugodj.

Ha csak a közelébe merészkedsz egy lónak, ha esetleg hozzáérsz, ha megsimogatod… már az is hatalmas hozzájárulás lehet az életedhez.

Dönts és jelentkezz még ma!

 

A lovas asszisztált tréning Magyaroszágon még egy viszonylag új, szokatlan módja az önismereti foglalkozásoknak. Nálam a lovas asszisztált foglalkozás mellett a Life és Business coaching technikákból átvett elemek is támogatják személyes fejlődésédet..

Ők már várnak… Jössz?