A konzultáció egy „mélybeszélgetés”, amelynek során először teljesen kötetlenül megbeszéljük, hogy mi az az adott életterület, probléma, ami Nálad még megoldásra, változásra vár. Te elmeséled nekem, hogy mit szeretnél elérni, hogyan, milyen irányba szeretnél fejlődni, vagy hogy mi az a dolog az életedben, amin változtatni szeretnél.

A ThetaHealing technika segítségével közösen megnézzük, feltérképezzük, hogy adott dolog elérésében, mi az, ami megakadályoz, illetve hogy egy adott problémának mi lehet a gyökere. Az a technika egyik legfontosabb eszközével, az „ásással” tesszük, amelynek során „kiássuk” az adott probléma gyökerét, megnézzük, hogy mikor és hol ért először Téged az a „trauma”, mikor és hol érezted először az adott érzést.

Ezen érzések, traumák gyógyításával pedig elengedhetjük az általuk okozott negatív hatásokat a mostani életünkből. Az ásás során lehetőségünk hozzáférni és megszabadulni a tudatalattinkban tárolt korlátozó hitrendszereinkhez, blokkjainkhoz.

A ThetaHealing technika számos más lehetőséget, gyakorlatot is kínál, amelyek közül – tapasztalataim szerint – mindig az éppen leghatékonyabb eszköz „kerül elő” konzultáció során.

A konzultáció során csak az történik, amit Te is szeretnél. Semmi nem történik, amit Te nem szeretnél: végég éber állapotban leszel és mindenhez az engedélyedet kérem majd. A konzultáció végén – amennyiben Te is engeded és akarod – jó érzésekkel, felszabadultan, könnyedén, pozitívan, nyugodtan távozol majd.

Hogyan vehetsz részt egyéni konzultáción?

Csupán annyit „kell” tenned, hogy eldöntöd: változtatni akarsz. Majd megkeresel az alábbi elérhetőségeim egyikén.