Rólam

Szia, Balog Anna vagyok! Boldogságtréner. Nő, feleség, háromgyermekes anyuka, kutyás-macskás-lovas, ThetaHealing® konzulens, life és business coach, politológus-közgazdász.

Önismerettel akkor kezdtem el igazán foglalkozni, amikor –mint ahogy ez sokaknál lenni szokott– szinte romokban hevert az életem…

A történetem

Azt hiszem tipikusan az a gyerek és később az a nő voltam, akiről azt mondják, még a jég hátán is megél, könnyen alkalmazkodik, minden helyzetben feltalálja magát, mindent kibír. Ez látszólag így is volt, egészen addig, amíg a testem el nem kezdett jelezni, hogy valami nagyon nincs rendben. 2015-ben egy megtört, megkeseredett, végtelenül fáradt és szomorú, beteges, folyamatos fájdalmakkal küzdő, energia nélküli, fásult feleség és családanya voltam, aki körül kezdett összeomlani minden.

A történet úgy folytatódik, ahogy sok mindenki másnál is: miután a hagyományos orvoslás módszereivel nem igazán tudott segíteni senki, elkezdtem az alternatív módszerek felé fordulni. Sok más próbálkozás mellett és után végül „elkeveredtem” az első egyéni ThetaHealing® konzultációra, ami után egyszerűen csak jól éreztem magam: megcsillant egy reménysugár, láttam a kiutat ebből az önromboló állapotból. És elkezdtem nézőpontot váltani: a folyamatos „hibakereső üzemmódról” elkezdtem átváltani abba az állapotba, amikor már önmagunkban keressük megoldást.

Egy új út kezdete…

Nem sokkal később már ott ültem az első ThetaHealing® tanfolyamon, ahonnan teljes lelkesedéssel távoztam. Élveztem: a tanfolyamot és azt az érzést, hogy van kiút a sötét hullámvölgyből, ami akkor az életem volt. Az első tanfolyamot hamarosan követte a többi, egyre jobban tetszett a technika, egyre több változás volt az életemben, és elég gyorsan azt is felismertem, hogy ez lesz az én utam: támogatni másokat az önismeret útján, támogatni másokat, hogy az ő életük is jobb legyen, hogy ők is elérjék a céljaikat, vágyaikat, álmaikat.

Amióta elkezdtem ThetaHealing® egyéni konzultációkat tartani, egyre inkább nőtt bennem a vágy, hogy más módszerekkel is támogathassam a klienseimet, úgyhogy 2018 őszén belevágtam egy life és business coach képzésbe is, ami nagyon sok pluszt, ötletet adott az eddig tudásomhoz, munkámhoz.

 

Hogy mi más lehetséges itt még?

Nagy várakozással és kíváncsisággal tekintek előre: élvezem a klienseimmel való munkát és folyamatosan képzem magam tovább.

Ha Te is szeretnéd megtapasztalni azt, hogy milyen elengedni, tisztítani a blokkokat, megtapasztalni és megtanulni a pozitív érzéseket, megsokszorozni a teremtő erődet, olyan életet élni, amilyenre mindig is vágytál, akkor szeretettel várlak ThetaHealing® egyéni konzultációra!

Ha pedig úgy érzed, inkább egy coaching folyamat támogatna és indítana el a céljaid felé vezető úton, akkor válaszd ezt a lehetőséget!