Vannak céljaid? Vannak vágyaid? Vannak álmaid? Mit teszel azért, hogy ezek megvalósuljanak? Mi akadályoz meg abban, hogy ezek megvalósítsd?

Mit tettél ma azért, hogy megvalósuljanak a céljaid? Tettél valamit?

Mit tettél? Nem tettél? Miért nem tettél? Mi akadályoz meg abban, hogy megtedd? Mi az, ami eltántorít Téged a céljaidtól?

Talán nem is tudod, hogy melyek azok a lépések, amelyekre szükség van, ahhoz hogy közelebb kerülj a céljaidhoz…

Talán nem is tudod, hogy mi az, ami megakadályoz Téged ebben…talán mélyen el van rejtve, talán már a felszínen „készül” kibukkani, talán már sejted is, hogy mi az…

Nagyon fontos, hogy tudd, hogy mi az, amit egyáltalán szeretnél és hogy az hogyan érheted el.

Van már kívánságlistád? Van már céllistád? Megírtad már? Mi lenne, ha pont most írnád meg ls nem halogatnál? Mi lenne, ha tisztában lennél a céljaiddal, álmaiddal, vágyaiddal?

Jól hangzik?

Mi lenne, ha most kezdenéd el? Mit veszítesz azáltal, ha már ma elkezded élni a saját életedet, ha már ma közelebb kerülsz a céljaidhoz?

Tenned kell. Ahhoz, hogy elérd a céljaidat, aktívan tenned kell, a terveket cselekvéssé kell alakítanod. Nem elég, ha csak nézegeted a kívánság- vagy céllistádat. J

Ne várj honlapig! Kezd el ma megvalósítani azt az életed, amire vágysz, ma kezd el élni azt a csodát, ami a Te életed!

Mind a ThetaHealing technika, mind a coaching folyamata elindíthat azon az úton, amely a Te csodaéleted irányba vezet, támogat, old, gyógyít, felszabadít és eljuthatsz végre abba az életbe, ami a Te saját életed!